X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit de participació a la 1a Trobada Extraescolars de Dansa


Vegeu en aquest  ENLLAÇ  algunes fotos de l'exhibició.

Trobada de Dansa




Prop de 250 nens i nenes i joves van participar a la primera edició de la Trobada Extraescolars de Dansa organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d’Esports,  el passat dissabte, 15 de febrer, al Centre Cívic El Gorg.

Un total de 7 escoles van participar en aquesta exhibició; 5 centres de Mataró (Escola Sant Antoni de Pàdua –Salesians, Escola Meritxell, GI- Escola d’Arts escèniques, Escola Dansamil i Escola Dance Freesoul-La LLàntia), l’Escola Sant Miquel del Cros d’Argentona i l’Escola Municipal de Dansa de Sant Vicenç de Montalt, amfitriona de la trobada.

La trobada de dansa es va iniciar a les deu del matí amb la participació de 240 ballarins i ballarines d'entre 5 i 16 anys, que realitzen activitats de dansa, de manera no professional, en diverses escoles del Maresme. Al llarg de 22 actuacions, els grups van anar mostrant diferents estils de dansa, des de la modalitat més clàssica fins a la més moderna.

L’objectiu de la trobada era que els grups participants mostressin la feina que estant realitzant i alhora que alumnat i professorat poguessin intercanviar experiències en un marc lúdic i no competitiu.

Tanmateix, la voluntat de la Regidoria d’Esports posant en marxa aquesta iniciativa és fomentar la participació dels nens i nenes en les activitats esportives durant el curs escolar i fer que la dansa sigui un motiu de diversió i coneixença d’altres entitats esportives.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^