X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els escolars de Sant Vicenç agafen protagonisme a la ràdio

Ràdio santviRàdio Santvi està preparant un nou programa infantil, de caire educatiu, en el que hi participaran nens i nenes d´entre 8 i 12 anys. El projecte, que suposa un pas més en l´objectiu de l´emissora de ser una ràdio participativa i plural, compta amb el suport de la Regidoria d´Educació de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la implicació de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp. És previst que en el nou espai també hi col·labori l´Escola de Música L´Oriola.

Al programa, que es presentarà sota el títol “El nostre món”, els nens treballaran aspectes tan importants com la creativitat, la redacció, l´expressió oral o la comunicació. Tot plegat, un espai on cadascun d´ells serà protagonista, i on tots hauran de compartir les seves pròpies històries i experiències.

La proposta de l´emissora ha tingut tan bona acollida, que els centres educatius de la vila han decidit incorporar-la dins l´horari escolar, com a contingut de reforç, en l´àmbit de l´educació en valors. I és que el programa pretén acostar als infants el món de la ràdio i alhora, contribuir a l´educació en valors entre els més menuts.

Podreu seguir “El nostre món”, en directe, tots els dimecres a les 12 del migdia, i també, en diferit, els caps de setmana. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^