X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ràdio Santvi divulga les obres dels santvicentins guanyadors de la XXIV Mostra Literària del Maresme
Dijous, a partir de les 20.00h, i el proper dilluns, a les 13.00h, podreu tornar a escoltar a Passió per les lletres les obres dels santvicentins guanyadors de la Mostra Literària Comarcal d´enguany.
Quim Cornudella, Carolina Llacher i Sara Ramos ja han passat per l´emissora,  per posar la veu als escrits que van ser premiats, en poesia i prosa, el passat dissabte, en el decurs de l´acte de lliurament de premis de la XXIV Mostra Literària del Maresme. Cant a l´olivera, Claus de Sol  i Històries d´un ordinador. Amb aquestes obres, els tres santvicentins van aconseguir el primer i segon premi de poesia i també l´accèssit en prosa, respectivament.

Les tres obres ja s´han pogut escoltar a Ràdio Santvi, dins l´espai Passó per les lletres. Amb aquest programa,  l´emissora  vol donar cabuda a tots els amants de la literatura que vulguin posar la veu als seus propis escrits o als d´altres autors ja consolidats. L´espai acull  tota  mena de creacions literàries de qualitat i d´un màxim de cinc minuts de durada. Les persones interessades a participar-hi poden adreçar els seus escrits al correu electrònic de l´emissora: radiosvm@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.11.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^