X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Que cap nen es quedi sense joguina!: "Una joguina, un somriure"
La recollida de joguines s'iniciarà el 21 de desembre
Logo Ràdio Santvi
L´acte de presentació de la campanya "Una joguina, un somriure" servirà també perquè Ràdio Santvi faci pública la seva programació. Així mateix, hi haurà muntada un exposició formada per panells explicatius de la nova Imatge Corporativa de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Aquest Nadal, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de Ràdio Santvi, promou una campanya de recollida de joguines, sota el lema “Una joguina, un somriure”.

La presentació de la campanya tindrà lloc al Centre Cívic, el 21 de desembre a les 8 del vespre, en el curs d´una festa que compatarà amb les actuacións de la Raquel Xiberta, que estarà acompanyada d'en Pep Romaguera a la guitarra; de l'Escola de Ball de Sant Vicenç; de l'Agrupació Teatral Emled; de l'escola Sot del Camp, representada per la seva directora, la Teresa Lluch, i un grup de pares i alumnes; i de la Laia, la Sara i el Carles.
 
La campanya de recollida de joguines arrencarà el 21 de desembre i s´allargarà fins al 2 de gener. Si hi voleu col·laborar, podeu fer arribar les joguines a la Consergeria del Centre Cívic, de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 21.00h.

Recordeu que lliurar una joguina no consisteix a buidar armaris o reciclar artefactes que molesten a casa. Es tracta d´oferir solidaritat i una mica de generositat gratuïta.

La campanya solidària, “Una joguina, un somriure”, compta amb la col·laboració de diverses entitats locals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.12.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^