X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ràdio Santvi estrena una nova graella de programes
A partir del 4 de febrer de 2008
Una de les novetats de la nova graella de programes és que, en aquesta nova etapa, Ràdio Santvi es connectarà amb COM Ràdio. Les connexions es faran de 2/4 de 2 del migdia a les 5 de la tarda, i de les 9 de la nit fins a les 9 del matí següent.

Podeu escoltar Ràdio Santvi al 107, 4 FM

Logo Ràdio SantviL´1 de gener de 2008, amb l´arribada d´Andreu Barris a la direcció de Ràdio Santvi, l´emissora municipal iniciava una nova etapa. La primera tasca de l´Andreu al front de la ràdio ha estat la reorganització de l´horari d´emissions i l´elaboració d´una nova graella de programes, amb l´objectiu d´adequar els continguts al perfil dels potencials oients, segons la franja horària d´emissió. A l´hora de confeccionar la nova graella, també s´ha procurat evitar la repetició de programes entre setmana. 

Així doncs, el dilluns, dia 4 de febrer, un cop enllestit el gruix dels continguts, el format dels programes i la relació de col·laboradors, Ràdio Santvi estrenarà la nova programació. Programació que s´anirà completant progressivament, per tal que l´emissora municipal pugui consolidar-se com un mitjà de comunicació local  plural, amb continguts diversos i de qualitat, que aglutini el ric teixit associatiu, cívic i cultural de Sant Vicenç de Montalt.

La nova graella presenta gran quantitat de novetats, però també manté en antena “El magazin”, “El nostre Món” i els programes dedicats a l´esport i la poesia, entre d´altres. Pel que fa a les novetats, són moltes i ben diverses. Una de les més destacades és l´hora d´inici de les emissions, així, tot i que aquests primers dies, la programació començarà a les 10 del matí, és previst que, en breu, Ràdio Santvi entri a les llars de Sant Vicenç a les 9 del matí, amb el programa “El despertador”, que s´emetrà de dilluns a divendres. Els informatius també estaran presents al migdia, a partir de la una, i al capvespre, de 8 a 9.

Programa de ràdio El nostre monEls programes musicals seran un altre dels punts forts de la nova programació. Així, en la franja horària de tarda s'aniran alternant músiques de tots els estils i per a totes les edats. La graella de programes infantils es veu sensiblement ampliada amb espais com ”El corral”, ”L´Hora del Conte” o ”Ara et toca a tu”. En alguns casos, els mateixos nens intervindran en la realització del programa  i, en d´altres, podran participar-hi activament des de casa. En la nova graella també hi haurà cabuda per les entitats i associacions de la vila, els espais de tertúlia, el teatre o les noves tecnologies. Tot plegat, un seguit de propostes que busquen per sobre de tot dinamitzar i informar de la vida cultural, política i social de Sant Vicenç.

Pel que fa a la llista de col·laboradors, i per tal de fer una ràdio més participativa, s´ha volgut implicar al gruix del teixit associatiu, cívic i cultural de la vila, però també s´han obert les portes a persones de contrastada experiència, ja sigui en el mitjà o bé en les diverses temàtiques que s´aniran tractant en els diferents programes. Així, a través de Ràdio Santvi, us arribaran les veus de Quico Beltran, Joan Rabat; Isabel Bosch, Antònia Caño, Jesús Bordas, Carles Cadirat, Marc Fernández, Francesc Vázquez, Pilar Ballesteros, Iolanda Pajares, Xavier Navarro, Ricard Vives, Evarist March, Jana, Isabel Nogué i Manel Colomer. A destacar també, l´apartat de col·laboracions infantils amb la Laia Vilà, la Sara Ramos, l´Andra Ella i en Carles Manau.   

Són moltes les il·lusions posades en aquesta nova etapa de l´emissora municipal, per la qual cosa des de l´Ajuntament us convidem a compartir el nostre entusiasme i a fer de Ràdio Santvi la vostra ràdio.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^