Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç es retroba amb Sa Majestat Carnestoltes
Carnaval 2008car


Cliqueu AQUÍ  per veure les imatges del Carnaval


El passat cap de setmana Sant Vicenç de Montalt va viure una jornada plenament carnavalesca. Feia anys que al poble no es vivia amb tanta intensitat aquesta festa popular carregada d´història, que el passat dissabte va fer sortir al carrer a petits i grans, vestits amb disfresses i amb moltes ganes de passar-s´ho bé, per participar en la rua que havien organitzat les 3 AMPES de la vila amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.


La cita era a les 5 de la tarda al costat de l´Església. Amb puntualitat anglesa van anar arribant els protagonistes de la festa: japoneses, cuiners, princeses, bruixes, charlots, spidermans, mosqueters, pirates… Gran varietat i molta imaginació per rebre amb tots els honors a Sa Majestat Carnestoltes que arribà en una espectacular carrossa i envoltat d´un elegant seguici que convidava a tothom a participar de la festa.

Al llarg d´una hora, la rua va omplir de color, música i alegria els carrers que va anar recorrent fins arribar a l´envelat, on es va celebrar un multitudinari ball de disfresses, que va fer sortir a la pista a avis, pares i fills per seguir els ritmes que, des de l´escenari, anava marcant el grup d´animació. La festa va cloure amb una xocolatada que va fer que petits i grans es llepessin els dits.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^