Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 28 de març de 2008  -  7 h tarda
Boscos endins, de Dagoll Dagom, la proposta teatral de març
Reserva d'entrades fins al 13 de març

Obra de teatre Boscos endins de Dagoll Dagom
Qui no vulgui perdre's la darrera proposta de Dagoll Dagom, Boscos endins, ja pot adreçar-se al Casal de la Gent Gran Els Xurravins i inscriure's a la propera sortida al teatre que organitza l'associació en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. La cita és per a divendres 28 de març, i les localitats, amb bus inclòs, seran a la venda fins el 13 de març, per 40 euros.

Podeu obtenir més informació trucant al 93 791 31 03 (Secretaria de l'associació), de dilluns a divendres, d´11 a 12h.

La fitxa artística

Música i lletra: Stephen Sondheim
Llibret: James Lapine
Companyia: Dagoll Dagom
Direcció: Joan Lluís Bozzo
Direcció musical: Joan Vives
Intèrprets: Mone, Gisela, Josep M. Gimeno, Anabel Totusaus, Carlos Gramaje, Anna Moliner, Marc Pujol, Teresa Vallicrosa, Sergi Albert, Maria Del Mar Maestu, Clara Del Ruste, Laura Ventura, Anna Ventura i Ferran Castel


Sinopsi

Boscos endins (Into the woods), guanyadora dels Premis Tony 1988 al millor llibret i a la millor partitura de teatre musical, és una exploració de què passa als contes després del clàssic “... i van ser feliços i van menjar anissos”.

Un forner sense fills i la seva muller, víctimes de la maledicció d'una bruixa, viatgen boscos endins amb l'esperança d'alliberar-se de la malèfica influència. Allí troben la Ventafocs, el seu Príncep, la Caputxeta Vermella, el Llop, en Jan de la Mongetera i altres personatges dels contes els quals intenten també de fer realitat els seus desitjos.

A mesura que s'endinsen en les profunditats de l'existència, els personatges de Boscos endins han de decidir el seu propi destí per ells mateixos, resoldre dubtes, desafiar els perills i afrontar les conseqüències, de vegades terribles i altres vegades meravelloses, que això comporta.

Lloc: Davant del Centre Cívic El Gorg
Organitza: Associació de Gent Gran Els Xurravins en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Preu: Entrada i servei de bus: 40 euros
Tipus d'acte: Teatre
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^