X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Biblionius arriben a Sant Vicenç de Montalt


Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres. En total se n’han instal·lat 4 en diferents punts del poble.



Biblionius

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa el projecte 'Biblionius'. Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres que, amb el lema 'Deixa un llibre i agafa’n un altre',  volen aconseguir el foment i el gaudi de la lectura. En aquestes casetes es podrà deixar un llibre i agafar-ne un altre que et pugui interessar.

Les casetes estan repartides per diferents barris del poble. En total se n’han instal·lat 4, que estan ubicades als parcs del Patufet, del Terral, de Can Boada i dels Germans Gabrielistes.

 Com funciona el Biblioniu? 
Un Biblioniu és un punt d’intercanvi gratuït de llibres. El funcionament és molt senzill: qualsevol persona podrà agafar un  llibre i, si vol, endur-se’l a casa. Un cop llegit,  pot tornar a deixar-lo al Biblioniu o portar-ne un de nou perquè una altra persona en pugui gaudir.

L’objectiu és facilitar que els llibres que ja hem llegit circulin i, d’aquesta manera, potenciar i fomentar tant la lectura com la cultura de l’intercanvi i reutilització d’objectes.

A les casetes també podreu trobar exemplars dels contes infantils que des de l'any 2005 ha vingut editant l'Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

El projecte ha estat impulsat per les regidories d’Ensenyament i Infància i Joventut i la Biblioteca Municipal La Muntala. Des de l’Ajuntament es demana el màxim respecte i civisme per tal de mantenir els Biblionius en les millors condicions i que el màxim nombre possible de persones en puguin fer ús.


Biblionius

Biblionius

Fitxer: biblioniu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 815.04 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^