X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt de maig


Amb motiu de la celebració de les eleccions municipals el proper 28 de maig, s'han suprimit els articles d'opinió i l'editorial de l'alcalde que s'inclouen habitualment en aquesta revista. D'aquesta manera es respecten la Llei orgànica de règim electoral (LOREG) i les directrius de la Junta Electoral Central.


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de maig de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a la programació estiuenca d'activitats esportives.

La revista també inclou informació sobre les pròximes eleccions, la preinscripció a l'escola bressol, la venda d'abonaments per a la piscina municipal, el Concurs de fotografia 'Uns tastet de Sant vicenç', la posada en marxa del procés de contractació per a la Brigada Jove i del termini per presentar les sol·licituds de subvencions esportives, entre d'altres temes.

Com és habitual a la contraportada us hem preparat l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes per a aquest mes de maig.

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt de maig:

InfoMontalt maig 2023

InfoMontalt maig 2023

Fitxer: InfoMontalt_113_Maig_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.19 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^