Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes de l'escola Sant Jordi visiten l'Ajuntament
L'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha rebut als estudiants de tercer de primària de l´escola Sant Jordi a la Sala de Plens del Consistori santvicentí.

Visita Ajuntament alumnes 3r Sant JordiAquest divendres al matí una trentena d´alumnes de tercer de primària del CEIP Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt, acompanyats per les seves mestres, han visitat l´edifici consistorial santvicentí on han estat rebuts per l´alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

Els nens i nenes han visitat totes les dependències municipals i han rebut les explicacions de com funciona l´ajuntament per part de l´alcalde. El recorregut de les instal·lacions ha finalitzat a la sala de Plens del Consistori, on els alumnes han fet tot tipus de preguntes a Miquel Àngel Martínez sobre la tasca de l´alcalde i els regidors municipals, entre d´altres qüestions.

Aquesta visita dels alumnes del Sant Jordi té com a objectiu fer conèixer la institució més propera dels ciutadans als més petits, és a dir, un pas més d´apropar l´administració al conjunt de la ciutadania santvicentina.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.04.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^