X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt de juny


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de juny de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a les eleccions municipals que es van celebrar el passat 28 de maig.

La revista també inclou informació sobre la compra de l'emblemàtic edifici 'El Delme' que ja és de propietat municipal, la 25a Trobada de Puntaires que tindrà lloc el pròxim 18 de juny, la posada a punt de la platja i la piscina per a la temporada de bany o les propostes del Poesia i + que aterrarà de nou al parc dels Germans Gabrielistes el 5 de juliol, entre d'altres temes.

En aquesta edició, tornem a recuperar l'editorial de l'alcalde i 'La tribuna política' amb els escrits de les diferents forces polítiques on unes fan valoració del resultat dels comicis i unes altres s'acomiaden, ja que no formaran part del consistori durant la legislatura 2023-2027. Com és habitual a la contraportada us hem preparat l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes per a aquest mes de juny.

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt de juny:

InfoMontalt Juny 2023

InfoMontalt Juny 2023

Fitxer: InfoMontalt_114_Juny_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.01 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^