X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consorci de Turisme ens convida amb un vídeo a descobrir el 'Maresme, de mar i de munt' en la seva nova campanya promocional


Els paisatges dels municipis del Maresme, de costa i de muntanya, units a la diversitat d'activitats de la comarca, protagonitzen el vídeo estival del Consorci. Forma part d'una campanya que destacarà els atractius del Maresme a cada estació de l'any.


Nova campanya promocional per atraure turistes a la comarca en l'època estival impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. En aquesta ocasió l’eslògan és ‘Maresme, de mar i de munt , i sota aquest títol s’ha publicat un vídeo on es dona la visió de les dues vessants de la nostra comarca, amb dos tipus de paisatges que s'enllacen perfectament convertint la comarca en un petit oasi.

Les imatges del mar i de la muntanya conjuguen amb tot tipus d'activitats: nàutiques, ciclisme, culturals, de benestar, de cultura popular... combinades amb les professions locals com la pesca, la gastronomia i allotjaments singulars. Un territori acollidor on tothom és benvingut.

El vídeo forma part d'una campanya que engloba els atractius turístics de la comarca a cada estació de l'any. Així, aquest és el primer d'una sèrie de quatre productes audiovisuals amb els quals es vol incidir en el fet que el Maresme té una oferta turística adaptada a tot tipus de públic durant tot l'any, fent un pas més en la desestacionalització del turisme.

La campanya té l'objectiu d'atraure als turistes, però també de mostrar la vida local com a forma d'unió entre els visitants i els residents, garantint la sostenibilitat d'un dels motors econòmics de la comarca.

En aquest primer vídeo de la campanya hi apareixen les Cabanes als arbres de Dosrius; els Rucs del Corredor; el Chiringuito La Rotonda d'El Masnou; el Restaurant Can Dani, la Confraria de pescadors Sant Elm i la Base Nàutica d'Arenys de Mar; la colla castellera Capgrossos de Mataró; la Fundació Palau de Caldes d'Estrac; i el mestre graller Josep Bonamusa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^