X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt de juliol


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de juliol de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. A la portada d’aquesta edició us presentem al nou alcalde, Javier Sandoval, que va ser escollit per ocupar el càrrec en la sessió plenària de constitució del nou consistori, sorgit de les eleccions municipals que es van celebrar el passat 28 de maig.

La revista també inclou informació sobre la nova composició del plenari i el nou govern municipal, el tret de sortida a la temporada de platja, la Fira Playmobil que s'instal·larà al parc de Can Boada del 21 al 23 de julioli les tasques de neteja que s'han dut a terme a les rieres del Balís i de Sant Vicenç, entre d'altres temes.

En aquesta edició, l'alcalde Sandoval s'estrena a l'editorial i també encetem legislatura a la secció 'La tribuna política' amb els escrits de les cinc forces amb representació al plenari. A la contraportada trobareu l'agenda amb els esdeveniments i activitats previstes per a aquest mes de juliol i un recull de consells per estalviar aigua i reutilitzar els recursos en l'escenari actual d'excepcionalitat per sequera. 

Podeu consultar i descarregar-vos l'InfoMontalt de juliol:

InfoMontalt juliol 2023

InfoMontalt juliol 2023

Fitxer: InfoMontalt_115_Juliol_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.08 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.07.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^