X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament crea un nou aparcament públic al Ps. de Sant Joan amb una quarantena de places


Les obres per al nou estacionament, pròxim al centre del Nucli Històric, començaran la setmana pròxima.

Mentre s’allarguin els treballs hi haurà afectacions al trànsit al carrer Vogí, on estarà prohibit aparcar.


Aparcament Ps. Sant Joan


Aquest proper dilluns 22 d’abril, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt començarà els treballs per habilitar un aparcament públic provisional de vehicles al solar de propietat municipal ubicat al Ps. de Sant Joan;  concretament al núm. 5-7 d’aquest carrer. Una vegada realitzades les accions i treballs de condicionament necessaris, la parcel·la tindrà una capacitat per a una quarantena de cotxes.

El terreny en qüestió, amb una superfície de 1000 m2, està tancat i no té cap edificació; fita entre el Ps. de Sant Joan i el carrer Vogí, i té una classificació com a equipament públic. L’obra s’executa amb pressupost municipal (17.469,98, IVA inclòs) i la duració aproximada serà d’una setmana. Els treballs consistiran en l’aportació de terres compactades, la regularització dels nivells i l’adequació de rampes d’accés al nou estacionament.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt considera de gran interès per al municipi disposar d’aquesta parcel·la, per la seva situació dins el Nucli Històric, i, especialment, per la seva proximitat als diferents serveis i equipaments que hi ha a la zona: oficines postal i bancària, església, Casal de Cultura, comerços, Ajuntament..., per tal de ser utilitzada de manera provisional com a zona d’aparcament públic en un nucli de població que presenta escassetat d'aparcament.

L’Alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, ha destacat, a més, la idoneïtat d’aquesta parcel·la com a espai d'aparcament, ja que, en no estar construïda, és preferible que es mantingui com un recinte habilitat, net, condicionat i preparat per a l'estacionament de vehicles, per evitar així la degradació de l’espai i problemes derivats de la manca d’ús com l’acumulació d’aigua, brutícia i  vegetació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^