X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Temps x Cures, el servei gratuït de canguratge que ofereix el Consell Comarcal del Maresme


Les famílies empadronades a Sant Vicenç de Montalt poden sol·licitar aquest servei, que es presta de dilluns a divendres entre les 7.00h i les 21.00 h.

Les famílies de 22 municipis de menys de 20.000 habitants que tenen conveniat amb el Consell Comarcal del Maresme el programa Temps x Cures, poden sol·licitar el servei de canguratge a domicili gratuït. Aquest programa promogut pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat,té com a objectiu facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal a les famílies proporcionant un respir en el temps dedicat a les cures dels infants.

 Característiques del servei

  • Canguratge a domicili amb infants d'entre 0 i 16 anys.
  • En horari de 07:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres.
  • Es pot demanar una vegada a la setmana amb una durada d'entre 1 i 3 hores com a màxim.
  • En cas de derivació des dels serveis socials o altres departaments dels municipis, encara que l’horari de servei és el mateix (de 7h a 21h de dilluns a divendres), la demanda no està subjecta a la limitació d’actuacions setmanals.
  • Es pot sol·licitar per canguratges puntuals. Si es tracta d’una demanda continuada de canguratges puntuals, la sol·licitud s’ha d’anar renovant mensualment, tornant a omplir el formulari.
  • La reserva de dia i hora s’ha de fer amb un mínim de 3 dies laborables d’antelació. 

 Sol·licitud del servei

Per sol·licitar el sevei per primera vegada cal:

  1. Registrar-se com a usuari/a a través d’instància genèrica al Consell Comarcal del Maresme indicant: Sol·licito ser usuari/a del servei de canguratge a domicili (especificant adreça i municipi).
  2. Les famílies residents a Sant Vicenç de Montalt, una vegada registrades, podeu fer la sol·licitud emplenant aquest formulari.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^