X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dilluns, 16 de juny de 2008  -  6 h tarda
Xerrada: "Ús i abús dels medicaments"
La Regidoria de Sanitat de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, organitzen una xerrada-taller amb el títol “Ús i abús dels medicaments”. L´acte tindrà lloc el dilluns, 16 de juny, a les 6 de la tarda, al Casal de la Gent Gran al Centre Cívic El Gorg, i tindrà com a ponents a membres de la Coordinadora d´usuaris de la sanitat.
 
En aquesta xerrada-taller es plantejarà quins són els interrogants i les dificultats en què es troben els usuaris i quins poden ser els avantatges d´una nova cultura del medicament. També s´explicarà esquemàticament els diversos tipus de medicacions que es troben al mercat i com els utilitzem. Així mateix hi haurà l´explicació de què és un medicament genèric, els no genèrics (de marca), els EFP, els preus de referència, l´automedicació i l´autoprescripció, els productes naturals, els productes miracles i sobre com fer una farmaciola domèstica.

Serà una sessió molt interactiva on tothom podrà preguntar sobre els dubtes que planteja la medicació i que a vegades no ens atrevim a fer al metge.

Lloc: Casal de la Gent Gran Els Xurravins (Centre Cívic El Gorg)
Organitza: Regidoria de Sanitat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Associació de Gent Gran Els Xurravins
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^