X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A l'estiu tot reviu!!!
Un ventall d'activitats per gaudir d'un cap de setmana plenament estiuenc

Consulteu a  L´AGENDA  tots els actes previstos per aquest cap de setmana.

Activitats 1r cap de setmana estiuActivitats 1r cap de setmana estiuActivitats 1r cap de setmana estiu


Quan arriba l´estiu, als nostres carrers els colors són més lluminosos i els dies  s´allarguen, tot convidant-nos a conviure més relaxadament, retrobar-nos amb els amics i veïns i compartir amb la família l´ampli ventall d´activitats que l´Ajuntament i les entitats de la vila organitzen per dotar de contingut aquest esclat vital que ens regala l´estiu.

En aquest sentit, l´aposta d´aquest cap de setmana és rica i variada. Podem escollir entre un mar d´activitats, sense que la tria ens suposi deixar de banda les altres propostes. Així, a l´oferta hi podem trobar música, esport, cinema, un taller de malabars, una xerrada i una passejada de descoberta del món xurraví i, per abaixar el teló d´aquesta primera cita plenament estiuenc, la Revetlla de Sant Joan.

El primer tastet d´estiu arriba aquest divendres amb els concerts de fi de curs de l´Escola Municipal de Música L´Oriola i el comiat dels alumnes de les Activitats Esportives Extraescolars, que organitza l´Ajuntament, que ens conviden a una exhibició de gimnàstica, de ball i de judo.

La música continuarà dissabte, a la Biblioteca Pública La Muntala, amb un concert familiar, a càrrec dels alumnes de L´Oriola. També dissabte, els amants de la natura tindran l´oportunitat de descobrir el seu entorn a través de les paraules d´en Joan Manel de l´Escola de Natura del Corredor. Descoberta que tindrà continuïtat diumenge, amb una passejada pel món del xurraví.

El jovent de la vila té una cita ineludible al Cau Jove, on, dissabte a partir de les 5 de la tarda, un taller de malabars donarà el tret de sortida a l´acte de presentació dels nous serveis i horaris del punt de trobada juvenil.

Els amants del futbol també tenen una cita aquests cap de setmana al Camp Municipal de Futbol per seguir, dissabte a la tarda i diumenge al matí, els partits del 2n Trofeu d´Estiu de Veterans que organitza el Club de Futbol de Sant Vicenç de Montalt.

Si la vostra aposta és de tipus familiar, diumenge, podreu gaudir d´una sessió de cinema, amb la pel·lícula “Les Tortugues Ninja”. I ja que esteu al Centre Cívic podeu aprofitar per visitar les diverses exposicions que hi trobareu.

Ja per acabar, dilluns a la nit hi haurà festa grossa al Pàrquing de l´Església per celebrar el solstici d´estiu. Música, color i foc per rebre i també per acomiadar la nit més curta de l´any amb la Revetlla de Sant Joan.

 .

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^