X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Cultura, Festes i Tradicions > Salutació del regidor de Cultura
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació del regidor de Cultura
En ple estiu, quan la llum, els colors i la claror omplen tots els racons del poble, ens disposem altra vegada a celebrar la Festa Major. La festa en majúscules, la festa més esperada i merescuda. Una festa pensada i adreçada a tothom, que genera diversió, il·lusió i ganes de passar-ho bé, i a la vegada, ens dóna l´oportunitat de relacionar-nos i compartir amb tranquil·litat, aquelles estones de conversa distesa i entranyable, tan difícil de gaudir la resta de l´any.

El fet de celebrar-la durant l´estiu, fa possible que la festa arribi a molts indrets del poble, ja que la majoria d´actes es fan al carrer. Havaneres, Cremat i Castell de focs a la platja. Cinema a la festa a la Plaça del Poble i a Can Boada. Balls i Sopars a la Plaça de l´Església, a Montaltpark i a la Riera de Torrentbó. Bany de nit a la Piscina. Esports, Contes en Pijama, Festa infantil i Bibliogimcana a Toni Sors. Sardanes, Gegants, tocs de gralla, Repicada, Tronada, Vermut Popular i encara més... Concert de Rock i DJ´s a la Pista dura del Centre Cívic. Tot un munt de propostes per viure-les en un poble com no n´hi ha d´altre. Bonic, tranquil, acollidor, endreçat. Un poble que creix i es fa gran, però on la seva gent no vol perdre aquest sentiment de “poble”.

En aquesta edició us presentem una idea nova. Un concurs de fotografia, que sota el lema “Un tastet de Sant Vicenç”, servirà per triar les millors fotografies que il·lustraran el calendari, on poder fixar les dates dels diferents actes programats durant l´any, tant per les entitats del nostre poble, com per l´Ajuntament.

Obrim doncs, portes i finestres de bat a bat i deixem entrar a les nostres llars i als nostres cors la llum i l´alegria de la festa. Fem-la nostra, sortim al carrer i visquem-la tots plegats. Amb les nostres famílies i els nostres amics, amb els veïns i coneguts. Només així una festa esdevé FESTA MAJOR.

Que tinguem una bona Festa major i bon estiu.


Amadeu Clofent
Regidor de Cultura i Turisme

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^