Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els alcaldes de Les 3 Viles assisteixen a l´acte d´obertura del nou Institut de Sant Vicenç
Ahir es va celebrar l´acte oficial d´obertura dels mòduls provisionals del nou institut

Acte obertura nou Institut de Sant VicençL´acte oficial d´obertura dels mòduls provisionals del nou centre escolar de Sant Vicenç de Montalt va tenir lloc el 28 de setembre a les instal·lacions de l´IES, ubicades al Camí del Padró. A més de l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, hi van ser presents els alcaldes de Caldes d´Estrac, Joaquim Arnó, i el de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera, a més de regidors de Les 3 Viles, entre ells la regidora d´Educació de Sant Vicenç, M. Lluïsa Grimal, i el regidor d´Educació de Caldes, Francesc García.

El nou centre, que s´ampliarà a mesura que els alumnes vagin pujant de curs i que està pendent de la construcció de l´edifici definitiu, agrupa els alumnes de secundària de Sant Vicenç, que fins ara estudiaven a Llavaneres. I els de Caldes, que fins ara havien anat a Arenys de Mar. Amb l´obertura d´aquest nou institut, es compleix un dels compromisos que els alcaldes de Les 3 Viles van arrencar l´any passat en la visita al departament d´Educació de la Generalitat, a Barcelona.


Acte obertura nou Institut de Sant VicençLa festa d´obertura del nou equipament educatiu va començar amb una batucada que va donar pas a un recital poètic, a càrrec dels alumnes del centre. El director de l´Institut d´Ensenyament Secundari (IES), Enric Torres, va agrair els presents l´assistència a l´acte i el suport rebut per part d´alcaldes i professorat de la resta de centres escolars de la vila per haver pogut fer ús de la infraestructures corresponent per a iniciar el curs el passat 15 de setembre. L´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va cloure l´acte explicant el que serà el futur IES i destacant les característiques de l´equipament provisional. També va agrair els alcaldes de Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres el suport rebut i va destacar especialment el fet que Caldes hagi canviat l´adscripció d´alumnat –abans a l´IES Els Tres Turons d´Arenys de Mar- a Sant Vicenç.

Acte obertura nou Institut de Sant VicençEl departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha instal·lat els primers mòduls provisionals en un solar, cedit per l´Ajuntament de Sant Vicenç, d´uns 7.600m2 de terreny al Sot del Camp. El govern català es va comprometre a edificar un nou Institut d´Ensenyament Secundari (IES) al terreny situat enfront dels mòduls, després de l´acord assolit amb els alcaldes de Les 3 Viles.

Els nois i noies que han començat l´ESO  en aquest curs 2008-2009 ho han fet ja en el nou equipament, que està format per 3 mòduls perfectament equipats amb 4 aules, 1 menjador office, lavabos a cadascun dels mòduls i espais de reunions i treball pel professorat. El pati d´esbarjo pels alumnes és ampli i, properament,  s´instal·laran cistelles de bàsquet i porteries de futbol.

El centre compta actualment amb 48 alumnes, 10 dels quals són de Caldes d´Estrac, que compten amb el desplaçament i el menjador gratuïts. El creixement del nou centre d´ensenyament serà progressiu, s´anirà ampliant fins a completar tots els cursos d´ESO i de batxillerat, a mesura que els alumnes vagin passant de curs. El projecte de construcció del que serà l´institut definitiu està en marxa i es preveu que els alumnes que han iniciat el 1r curs d´ESO en els mòduls provisionals puguin cursar 4t d´ESO en el nou edifici.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.09.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^