X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Museu del Ferrocarril destí de la sortida del febrer de la gent gran

Museu del Ferrocarril de VilanovaL´excursió cultural de la Gent Gran per al mes de febrer  ens proposa una escapa fins a la població de Vilanova i la Geltrú  per visitar el Museu del Ferrocarril, un espai que ofereix la possibilitat de fer un “viatge” en tren a través del  temps  passat , present i futur d´una manera amena i didàctica. La cita és per al 25 de febrer, amb sortida des del Consultori Mèdic de l´Av. Verge de Montserrat a 2/4 de 8 del matí.

El preu de la sortida, organitzada per l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, és de 35 euros/socis i 38 euros/no socis,  amb esmorzar i dinar inclosos.  Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos al Casal de la Gent Gran, ubicat al Centre Cívic, d'11 a 12 del matí. Places limitades.

Dins la variada oferta lúdica i cultural del Museu del Ferrocarril es troba la col·lecció de locomotores de vapor més important d´Europa, ubicada en un marc incomparable: les instal·lacions ferroviàries originàries del segle XIX.  Complementa l´oferta l´audiovisual-multivisió: ”Puja al tren de la història”, actualitzat al 1998, que ha estat guardonat amb diferents premis internacionals  i que ajuda al visitant a conèixer el món dels trens des del segle XIX al XXI.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^