Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Disfresses a punt? Torna el Carnaval a Sant Vicenç

Ja ho diu la dita: “Per Carnaval tot si val!”. Així doncs, des de l'Ajuntament us animem perquè, en aquests dies, aparqueu per una estona la vergonya,  remeneu als armaris i calaixos, prepareu les vostres disfresses i participeu activament del Carnaval.

Sa Majestat Carnestoltes
Entre el dijous gras, 19 de febrer, i el dimecres de cendra, 25 de febrer, Sant Vicenç tornarà a gaudir  amb la rauxa del Carnaval, que arribarà per posar la vila cap per avall. Hi haurà de tot: rua infantil, una edició especial de Balls de Saló, festes per als més petits, sardinada popular ... Gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament, les escoles i les entitats cíviques del poble, tothom podrà participar de la gresca.

Així, sota la mirada de Sa Majestat Carnestoltes, les escoles donaran el tret de sortida al programa festiu la tarda del dijous gras amb els típics berenars de pa amb truita i botifarra d´ou. Com cada any, serà divendres a la tarda quan esclati la xerinola entre els més menuts amb el seguit de propostes que els centres escolars i les AMPES han programat: rua infantil de Carnestoltes, activitats lúdico-festives, xocolatades ...


El ball de Carnaval arribarà a l´envelat el dissabte 21 de febrer, a partir de les 6 de la tarda, on els membres del grup “Plou i fa sol” seran els mestres de cerimònies i els conductors d´una festa amb cançons, balls i jocs que faran moure´s a petits i grans. La xerinola i la gresca tindran continuïtat la tarda del diumenge 22 de febrer al Centre Cívic El Gorg, on la Regidoria de Cultura ha programat una particular sessió de Balls de Saló a la qual hi podeu assistir abillats amb màscares i disfresses. La cita és a les 6 de la tarda.

Amb gran tristesa, dimecres dia 25 de febrer, a partir de les 8 del vespre, la vila celebrarà l´Enterrament de la Sardina. Un any més, l´Associació Ball Pla ens convida a vestir-nos de dol per acompanyar el seguici de comiat de Sa Majestat Carnestoltes en una cerimònia que clourà a l´envelat amb una sardinada popular.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 25 de febrer de 2009
Sardinada Popular a l'envelat
Publicat el 14.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^