X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les noves tecnologies nova eina de treball de les 3 Viles per millorar la seguretat ciutadana

Reunió Governació les 3 VilesDivendres, dia 20 de febrer, regidors del ajuntaments de les 3 Viles, Sant Vicenç, Caldes d´Estrac i Llavaneres, i els comandaments de les tres policies locals es van reunir a Llavaneres per parlar dels nous projectes per millorar la seguretat ciutadana aprofitant els recursos que ofereixen les noves tecnologies.

A la trobada, que es va fer divendres al migdia al Casal de la Gent Gran de Llavaneres, hi van assistir per part de Sant Vicenç el regidor de Mobilitat, Amadeu Clofent, i el caporal de la Policia Local, Josep Bellonch. De Caldes, hi van participar el regidor de Govern Local, Marcos Blázquez, i el cap de la Policia Local, Joan Sánchez. De Llavaneres, hi va ser present el regidor de Governació, Juan Manuel García, i el cap de la Policia Local, Lluís Silva. En el decurs de la sessió de treball es van estudiar diferents propostes presentades per dues empreses especialitzades, Sintelec i Nexotech.

Aquesta trobada  s'inclou en el marc del protocol de col·laboració signat per les 3 Viles el febrer de 2008. En aquest cas, l'objectiu és aprofitar les eines que les tecnologies posen al nostre abast i economitzar recursos per millorar la vídeo vigilància de carreteres i edificis municipals i, en segon lloc, la comunicació a través de la xarxa, com ara amb la instal·lació d'ordinadors en els cotxes patrulla. La posada en funcionament d'aquesta nova xarxa tindria un abast molt més gran ja que podria utilitzar-se per millorar el servei de telecomunicacions (internet, telefonia...) i la recepció del senyal de TDT que s'ofereix a la població de les 3 Viles.

També es vol ampliar la col·laboració per millorar el servei de la grua i reduir despeses, i per engegar de manera conjunta campanyes de control de velocitat, a través de radars mòbils, i de control d´alcoholèmia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^