X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La 3a Biblioteca Solidària de La Muntala a Hondures ja és una realitat
Des de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ens congratulem d´aquesta nova iniciativa conjunta que ha permès dotar, fins al moment, de material de lectura a tres poblacions desfavorides i amb manca de recursos tant econòmics com pedagògics.
Biblioteca Solidària d'Arada (Hondures)Si algú de vosaltres té l´oportunitat de viatjar a Hondures, i més concretament, a les poblacions de San Francisco de Ojuera, San Pedro Zapaca o Arada, al Departament de Sant Bàrbara, no deixeu de visitar les seves biblioteques. Quedareu gratament sorpresos en trobar les prestatgeries a petar de llibres que han estat donats per La Biblioteca Municipal La Muntala de Sant Vicenç de Montalt.

La Biblioteca d´Arada és el 3r projecte solidari que s´engega des de la Regidoria d´Educació per fer arribar, en col·laboració amb l´associació “Educación Sin Límites”, material de lectura per nodrir les biblioteques de poblacions desfavorides que d´altra manera no hi tindrien accés. A la fotografia podem veure a M. Rosa Sicart, d'Educación Sin Límites, i al Padre Ricardo Pradilla, capellà de la Parròquia d´Arada, acompanyats de dues col·laboradores. La nova biblioteca solidària s'ha ubicat en un local annex a l'edifici de la parròquia que actualment s´està reconstruint.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.03.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^