X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes Signen un Conveni per a la Promoció Turística  Conjunta

L´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Lluís Bisbal i Pujol, va signar el passat divendres 15 de juliol un conveni amb els alcaldes de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d´Estrac, per a la promoció turística conjunta dels tres municipis. A la signatura van assistir, així mateix, el President del Consell Comarcal del Maresme i del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Pere Almera, i els regidors de Turisme i Promoció Econòmica dels respectius municipis.
Aquest conveni ha de permetre la promoció turística dels tres municipis de forma conjunta, especialment en els àmbits esportius, gastronòmics d´oci i cultura. L´objectiu a llarg termini és la d'aunar esforços i crear una marca de territori diferenciada a nivell comarcal, aprofitant els trets diferencials i les complementarietats de cada municipi.


Cal remarcar, fruit d´aquest conveni, la creació d´un nou espai d´intercanvi de coneixement i experiències en temes turístics, per reforçar la identitat i aprofitar les sinèrgies basades en la productivitat, la creació d´ocupació i la qualitat de serveis que es poden oferir. Per dur a terme aquestes accions es vol treballar conjuntament amb el sector privat de les tres viles per definir conjuntament un Pla d´Acció. També, es vol catalogar els recursos existents i editar material promocional per fer difusió i augmentar els visitants de la zona, ja siguin del país o estrangers.

La gestió d'aquest projecte ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal ,el Consorci Costa del Maresme,  la Diputació de Barcelona i  la Generalitat de Catalunya, amb representants dels quals ja fa mesos que els alcaldes i regidors dels tres municipis varen iniciar converses  que ham culminat amb la signatura d´aquest conveni.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.07.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^