X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Eleccions al Parlament Europeu 2009. Sabies què…?
Les eleccions se celebraran el 7 de juny de 2009

Urna electoral

  • Les eleccions se celebraran el diumenge, dia 7 de juny de 2009.
  • En aquestes eleccions tenen dret a vot tots els espanyols inscrits en el Cens Electoral i els nacionals d´altres països de la Unió Europea que resideixin a Espanya, estiguin empadronats en un municipi espanyol i hagin manifestat la voluntat de votar a Espanya.
  • El vot per correu es pot sol·licitar fins al 28 de maig en qualsevol oficina del Servei de Correus. Un cop rebuda la documentació i triada la papereta de vot, el sobre de votació s´ha de trametre abans del dia 3 de juny de 2009.
  • L´INE ha fet arribar a cadascun dels 3.893 electors del municipi una tarja censal on hi figura el col·legi on ha de votar.
  • El dia de les eleccions, Sant Vicenç comptarà amb 2 col·legis electorals que es trobaran ubicats al Centre Cívic El Gorg (4 meses) i al Consultori Mèdic de Montaltpark (2 meses).
  • A l´hora de votar, cal identificar-se mitjançant un dels següents documents: DNI, Passaport, Permís de conduir, Permís de residència, o document oficial expedit pel seu país d´origen en el cas dels ciutadans de la UE. No importa que aquests documents estiguin caducats, però han de ser originals i portar foto.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^