X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les tasques d´ampliació i millora que s´estan realitzant al repetidor de Caldes serviran per millorar la recepció del senyal TDT a Sant Vicenç
Les tasques s'allargaran fins a finals d'aquest mes de juliol
TDTEn aquests dies, la Generalitat de Catalunya està duent a terme tasques de millora i ampliació al repetidor de TDT de Caldes d´Estrac. Fins ara, les antenes ubicades en aquest repetidor estaven totes orientades cap al municipi veí, amb l´actuació, a banda d´ampliar-ne el número d´aparells, es realitzarà una reorientació directe cap al nostre municipi, amb la qual cosa és de preveure que, un cop finalitzats els treballs, millori notablement la recepció del senyal TDT, en especial a la zona de Montaltpark, Can Boada, Can Ripoll, i en general en totes aquelles zones de Sant Vicenç que tinguin visió directa amb el repetidor de Caldes.

Tanmateix, el Govern de la Generalitat, mitjançant el Consorci Digital Mataró-Maresme, ha confirmat a l'Ajuntament que els treballs s´allargaran fins la darrera setmana de juliol. Un cop enllestides les tasques d´ampliació i millora, caldrà que contacteu amb un instal·lador de telecomunicacions (trobareu la llista a www.tdt.cat/agenttdt) per tal que reorienti les vostres antenes. Si una vegada fet aquest pas, continueu sense rebre el senyal de TDT o el rebeu amb deficiències, caldrà que ho comuniqueu a l´Ajuntament (Tel.: 93 791 05 11) per tal que puguem canalitzar totes les incidències tècniques cap a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

En aquest sentit, el Govern de la Generalitat ja va confirmar el passat mes de juny a l'Ajuntament que treballarà, conjuntament amb les empreses instal·ladores de telecomunicacions, per facilitar la cobertura de televisió digital a través de satèl·lit en aquells habitatges on finalment no arribarà la televisió digital per via terrestre. En general, aquesta cobertura per satèl·lit s'aplicarà en aquells punts que ja no disposaven de cobertura analògica o on aquesta era molt deficient.

Tots seguit, us recordem els contactes amb les administracions autonòmica i estatal pel que fa a la implantació de la TDT:

Publicat el 09.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^