X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gran èxit de participació a les Estades Esportives 2005
Les Estades Esportives, organitzades per la Regidoria d´Esports de L‘Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que s'han fet durant el mes de juliol a les instal·lacions esportives municipals, i que tindran continuïtat durant l´agost, han estat  un èxit de participació. Hi han passat 315 nens i nenes, que han practicat diversos esports col•lectius i individuals: handbol, tenis taula, futbol sala, bàsquet, jocs organitzats, bàdminton…

Futbol salaDurant el passat mes de juliol, també han estat protagonistes els 110 nens/es que han participat  en el 7é Campus de Futbol de Sant Vicenç. Vint-i-tres entrenadors han estat els encarregats de dur a terme totes les sessions practicades. Dintre del col•lectiu d´entrenadors hem comptat amb jugadors del Barça “B”, Espanyol “B”, i altres entrenadors titulats. Cal destacar la visita efectuada al campus per jugadors professionals destacats, com en Sergio Sánchez i Òscar Serrano, tots dos de la plantilla del R.C.E. Espanyol.

Així mateix, una trentena de jugadors/es han participat en el I Campus de Bàsquet de Sant Vicenç que s´ha celebrat a les instal•lacions del Pavelló Poliesportiu Toni Sors; i durant la setmana de l´11 al 15 de juliol, 49 nens/es van disputar el Campionat de Futbol 3x3 que es va celebrar a l´Avinguda Toni Sors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 02.08.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^