X
Venda de tiquets pel sopar-revetlla de Cap d'Any
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç i Llavaneres celebren el 1r Torneig de bàsquet de "Les 3 Viles"

Bàsquet 3 viles


Us oferim una crònica de l'organització del torneig de bàsquet de "Les 3 Viles", que s'ha disputat aquest cap de setmana a Sant Vicenç i a Llavaneres.
Fitxa tècnica

Primer Torneig de Bàsquet Les 3 Viles 2010
Data: 27 i 28 de març
Lloc: Sant Andreu de LLavaneres i Sant Vicenç de Montalt
Categories: Pre-mini masculí i femení i mini masculí i femení
Organitzadors: C.B LLavaneres i C.B Sant Vicenç de Montalt
La crònica

Bàsquet 3 vilesBé, ja hi tornem a ser, però aquest cop, junt amb els nostres companys de travessia hem decidit muntar un torneig perquè se'n parli a tota la comarca. I com ho podem fer? Si sumem ho farem millor, i com no, ens agrada el bàsquet, som de "Les 3 Viles" i n'estem orgullosos. Aquest any farem un torneig de categoria mini i pre-mini. El dissabte a Sant Andreu de Llavaneres hi haurà les categories mini masculí, en 2 grups, categoria A i categoria C. I a Sant Vicenç, hi haurà la competició de pre-mini també en 2 grups. El diumenge es jugarà el mini femení a Sant Vicenç de Montalt.

Avui és dissabte 27 i ens hem llevat amb moltes ganes i a les 8:15 comencen a arribar els més matiners. Transcorre la jornada, i es van veient grans partits amb molta igualtat, fins i tot hem vist 3 pròrrogues, una en el derbi Vilassar – Premià, després d'una gran remuntada; una altra igual d'emocionant per aconseguir el segon lloc entre el Vilassar i el Canovelles amb un triple a l'últim segon des de mig camp per empatar i anar a la pròrroga. Quina emoció!

El grup A ha estat molt reduït per la gran quantitat de tornejos que hi ha, però tot i les diferències en els partits, tots els equips van guanyar un partit i va haver de decidir per la diferència de bàsquets arribant a la final el C.N Sabadell i l'A.E Mataró A, guanyant el C.N Sabadell per molt poca diferència, deixant en tercer lloc al Bàsquet 3 Viles A.

En el Grup C, va haver-hi un clar dominador, que va ser l'A.E Mataró B. El segon va ser el Vilassar, que va guanyar en la pròrroga al C.B Canovelles, amb qui tenia el mateix número de victòries. El quart i el cinquè va ser l'A.B Premià i el Bàsquet 3 Viles B, que van empatar en el seu partit, però per cansament dels nens no es va creure convenient que juguessin una pròrroga.

A Sant Vicenç de Montalt, ens varem passar una estona molt entretinguda, els més petits ens van fer gaudir i van gaudir també ells. Gràcies C.B Arenys, A.E Mataró, C.B Llavaneres i C.B Sant Vicenç, quin gran matí ens heu fet passar.

Bàsquet 3 vilesEl diumenge a Sant Vicenç, les noies han disputat un quadrangular i la veritat és que han jugat i jugat, i s'ha vist molt bon bàsquet. El C.B Argentona ha demostrat un nivell espectacular amb una gran senzillesa, segon ha quedat l'A.E Boet que ha guanyat l'A.E Premià de 2 punts i en quart lloc ha quedat el C.B Llavaneres.

Es va disputar un magnífic concurs d'habilitat, i els nens i nenes del torneig van demostrar que són uns excel·lents jugadors/es. Felicitats, tots heu resultat guanyadors/es!

Però si una paraula pogués definir aquest campionat seria ESPORTIVITAT i s'ha vist en diferents detalls del torneig.

Voldria ressaltar la gran tasca dels entrenadors de tots els equips que aquest cap de setmana han passat pel torneig; podem dir que tots els entrenadors, tots, van demostrar que per damunt de la competició està la formació.

Un “GRAN” entrenador de Vilassar alliçonant als nens després de perdre en la pròrroga, informant que havien vingut a divertir-se i a jugar, i que el de menys era guanyar i que havien jugat molt bé, gràcies.

Un entrenador del Canovelles animant en tot moment als seus nens buscant sempre la part positiva, anessin bé o malament les coses, gràcies.

Bàsquet 3 vilesUn entrenador del Premià, que després que l'àrbitre accidental (un servidor)  renyés a dos nens que havien deixat de jugar estant per altres coses no esportives i xiulés una falta doble, va demanar que si us plau que si passava quelcom semblant l'avisés per asseure el nen a la banqueta, gràcies.

Uns grans entrenadors que quan veien que un nen feia malament les coses el cridaven per indicar-li què feia malament, sense pensar en el resultat, tant sols pensant en rectificar al nen, gràcies.

Un delegat del Boet renyant una nena, per haver dit una paraulota, gràcies.

Uns entrenadors i entrenadores animant als seus jugadors i jugadores traient la part positiva i fent que aquests gaudissin del bàsquet, gràcies.

Voldria donar les gràcies a l'organització del C.B Llavaneres i del C.B Sant Vicenç; agrair el suport dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt, Alcaldes, regidors i tècnics d'Esports, dels patrocinadors Veymar Toyota i Sunny  Delight, del bar Blido de Sant Andreu de Llavaneres i del bar de la piscina de Sant Vicenç de Montalt, i dels pares, mares, acompanyants i públic en general; dels entrenadors i entrenadores i, sobretot, dels autèntics protagonistes que són els nens i les nenes del torneig.

Per altra banda, voldria destacar el gran sacrifici que va fen 3 nens pre-mini i els seus acompanyants que perquè l'equip mini masculí pogués jugar, van arribar a participar en fins a 6 partits en un sol dia, desplaçant-se vàries vegades entre els dos pobles. Joan, Pau, Joaquim i acompanyants, moltes gràcies.

Ens veiem el 2011, una abraçada molt forta.

Bàsquet 3 Viles

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.03.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^