X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç ha sol·licitat ajuts a la Generalitat per afavorir l'ocupació
Per segon any consecutiu, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha sol•licitat a la Generalitat de Catalunya un seguit d´ajuts per a poder portar a terme diferents projectes dins l´àmbit dels plans d´ocupació. Aquests ajuts, una vegada hagin estat resolts i atorgats, permetran que l´Ajuntament pugi contractar treballadors desocupats de Sant Vicenç de Montalt, per a la realització d´obres i serveis d´interès general i social.

Els projectes  que finalment s'aprovin seran gestionats pel Servei d´Ocupació Local  de l´Ajuntament de Sant Vicenç i oferiran la possibilitat de fomentar i afavorir l´ocupació de col•lectius amb dificultats d´inserció laboral.


Aquest any, la Regidoria de Promoció Econòmica ha tramès a la Generalitat un total de 8 projectes que, en cas de ser aprovats, permetran donar suport a diferents àrees i serveis de l´Ajuntament alhora que facilitaran la formació laboral de les persones, en situació d´atur, que siguin contractades.

Els projectes presentats són:

  • Regidoria de Participació Ciutadana: Suport a la implantació del projecte de Participació Ciutadana (tècnic/a auxiliar).
  • Regidoria d´Urbanisme : Suport per a la construcció dels nous equipaments escolars. (auxiliar administrativa, tècnic/a auxiliar en dret i tècnic/a auxiliar en delineació).
  • Regidoria de Medi Ambient: Creació dels agents cívics al municipi de Sant Vicenç de Montalt (auxiliar d´informació).
  • Regidoria de Promoció Econòmica: Suport administratiu (auxiliar administratiu/va).
  • Regidoria de Benestar Social: Suport administratiu  (auxiliar administratiu/va).
  • Regidoria de Cultura: Suport a les activitats culturals del Centre Cívic (recepcionista-informador/a).
  • Regidoria de Joventut: Dinamitzador/a juvenil del casal de joves (Dinamitzador/a).
  • Regidoria d´Educació: Suport al programa 0-3 anys i a altres tasques del departament d´Educació (tècnic/a d´Educació).
Podreu trobar tota la informació relativa als projectes que finalment hagin estat aprovats per la Generalitat, així com dels processos de selecció que posteriorment es convocaran al Taulell d´Anuncis del web de l´Ajuntament o a través del servei Local d´Ocupació de l´Ajuntament de Sant Vicenç (Tel. 93 791 47 18, Míriam Soria).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.09.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^