Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Llibres, roses i titelles omplen la plaça del Poble per celebrar Sant Jordi

Diada de Sant Jordi 2010Tot i l'amenaça de pluja, centenars de persones no van voler perdre l'oportunitat de sortir al carrer en aquesta diada que va acollir, un any més, les tradicionals parades de roses i llibres a la plaça del Poble.

Com ja és habitual, entitats, associacions i escoles van voler participar de la diada. Com a novetat, enguany la Biblioteca Municipal la Muntala també es va voler afegir a la celebració presentant les seves novetats al carrer. Tot plegat, per oferir als visitants una variada oferta de roses i llibres per a tots els gustos i totes les edats.

D'altra banda, dissabte dia 24, es va celebrar, com el passat any al Centre Cívic El Gorg, la Festa de les Lletres. Una festa, adreçada als lletraferits, que va consistir en la presentació del conte El retorn dels bòbuls i les margaridasses, la representació de l´obra Salvem la Terra, a càrrec dels alumnes de 1r d´ESO de l´IES de Sant Vicenç, el lliurament de premis dels IV Jocs Florals i la presentació de la guia Passejades pel Maresme, editada per les biblioteques municipals del Maresme.
Diada de Sant Jordi 2010Diada de Sant Jordi 2010
El teló de la II Festa de les Lletres va caure amb un berenar, durant el qual els autors del conte, editat per l´Ajuntament de Sant Vicenç en col•laboració amb Caixa Laietana,  la Gina Pórtera i l´Américo J. Xarles van signar exemplars dels seu llibre entre els assistents.

Però aquest dissabte, de bon matí, ja s´havia anunciat també com una jornada festiva i de caràcter marcadament literari, ja que la plaça del Poble va tornar a acollir les parades de llibres, i a les 12 del migdia els més petits i petites van poder gaudir d´una sessió de titelles, organitzada per l´Associació “Fem Sant Vicenç” i que va anar a càrrec de la Companyia Binixiflat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^