Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Sanitat i Salut Pública posa en marxa un concurs caní

Concurs caníEl concurs caní, organitzat per la Regidoria de Sanitat i Salut Pública, tindrà lloc el dia 29 de maig al recinte firal de la III Mostra d´Entitats i esdevindrà el complement ideal per als dos estands que muntaran la mateixa regidoria i  l´SPAM per tal d´assessorar i informar sobre les necessitats de les mascotes i els deures dels que en tenen. Així doncs, el concurs a banda de servir per veure desfilar gossos/ses, també té un important component de conscienciació social respecte els animals i la seva capacitat de donar estima i companyia.

Totes aquelles persones que vulguin que les seves mascotes participin en el concurs, hauran d'inscriure prèviament el seu gos/ssa mitjançant aquest formulari o bé presencialment a l''OAC de l'Ajuntament. La prova està oberta  a tota mena de gossos/ses, tant de raça com no, i l´únic requisit és que l'animal estigui identificat amb xip o tatuatge i figuri inscrit al Registre d´Animals de Companyia del municipi. Es premiarà a la mascota més simpàtica, al gos/sa  més "glamurós", i a "l'avi/a caní/na" més juvenil.

Normativa a tenir en compte:
  • Tots els gossos/es hauran d´anar lligats
  • Aquells animals que tinguin la consideració de potencialment perillosos hauran de portar morrió, segons la normativa vigent
  • Recordeu que és obligatori recollir els excrements de les mascotes
  • Si la persona que desfila amb l´animal és un menor haurà d´anar acpompanyat per d´un adult
El dia del concurs i abans de desfilar amb les vostres mascotes, caldrà que passeu per l'estand de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública per tal de recollir el dorsal de participació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^