Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca la temporada de platges a Sant Vicenç

El passat mes de maig, la Brigada Municipal de Serveis va posar en marxa el dispositiu que permetrà als banyistes trobar la platja de Sant Vicenç més neta i més ben equipada. Es tracta d´una tasca intensiva, amb màquines i el suport de l´acció manual dels operaris, que s´inicia abans de començar la temporada de platges per eliminar la gran quantitat de bacteris que hi ha a la sorra compactada durant l´hivern.

Platja de Sant VicençFins al 12 de setembre, tothom que vulgui fer ús dels 1.230 m de platja disposarà de la més àmplia gamma de serveis des de la vigilància de platges (de 10 del matí a 7 de la tarda), fins a 25 punts de recollida selectiva de brossa, integrats per 3 cubells de recollida segregada de vidre, envasos i rebuig, 5 guinguetes, dutxes, 5 cabines de WC (1 adaptada per a minusvàlids), servei de neteja, control de la qualitat de l´aigua i de la sorra, pistes de volei-platja i porteries de futbol, hamaques i ombrel·les, àrea lúdico-esportiva, zona de jocs infantils, etc. Pel que fa als accessos adaptats fins a les zones de bany, hi trobareu passeres de fusta tractada d´1,2 m per a facilitar l´entrada i sortida dels banyistes a la platja, i una passera d´1,5 m a l´alçada del mòdul de socors, perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir fàcilment a l´aigua.

A la platja de Sant Vicenç també hi ha instal·lats plafons que serveixen per informar els usuaris de diferents aspectes: plànol, equipaments i serveis, qualitat de l´aigua i de la sorra, telèfons d´interès, normes d´ús, etc. A banda del mòdul de socors, la platja compta amb una torre d´intervenció, una cadira de vigilància mòbil, dos pals de bandera per informar de l´estat de la mar, i un canal d´entrada i sortida d´embarcacions.

Publicat el 11.06.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^