X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més de 250 inscripcions a les Activitats Esportives Municipals 2005-2006
Les activitats esportives extraescolars i per adults , organitzades per la Regidoria d´Esports, es van posar en marxa dilluns 3 d'octubre i les inscripcions han estat tot un èxit. El Pavelló Poliesportiu Toni Sors acollirà durant aquest curs a 262 practicants de diferents esports.

Un total de 137 nens i nenes, d´edats compreses entre els 3 i els 12 anys, estan participant en les activitats extraescolars programades: bàsquet, acrobàcies i poliesportiu o roda d'esport. En quant a les activitats esportives per adults: 25 dones estan assistint a les classes d´aeròbic i 20 més  practiquen  el bàsquet, dintre de l´oferta de roda d´esports per a dones. També ha estat un èxit la convocatòria per a la lliga de futbol sala amb 80 jugadors inscrits que, a partir de 28 d'octubre, cada divendres jugaran una competició en forma de lliga regular.

Així mateix, diverses entitats dels municipi com el Club Futbol Sala Santvicentí, que ha començat a treballar amb equips de base amb la formació d'un grup d'iniciació de 12 jugadors de 4 i 5 anys,  el Club de Patinatge Artístic Sant Vicenç, les Amigues del Montalt, el Club de Bàsquet Sant Vicenç, Xurravins i Donactiva utilitzen el Pavelló Municipal Toni Sors com a seu dels seus entrenaments i partits.

Publicat el 10.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^