Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gairebé el 50% de les persones que han participat en la formació ocupacional que ofereix l´Ajuntament han trobat feina

Alumnes curs formació ocupacionalEl Servei Local d´Ocupació de Sant Vicenç de Montalt tanca el Cicle de Formació per a l´Ocupació 2010 amb bones xifres de participació, ja que un total de 30 persones, usuàries de la Borsa de treball, han participat en les diverses accions formatives, engegades per la Regidoria de Promoció Econòmica amb l´objectiu d´incrementar la formació de les persones que s´adrecen al servei buscant millorar la seva ocupabilitat.

Enguany, el gruix de la formació s´ha orientat bàsicament cap al sector emergent d´atenció a les persones, i s´han impartit els cursos següents: ‘´Monitor/a d´activitats de lleure´´, ‘´Cures pal·liatives i higiene de malalts enllitats´´ i ‘´Tècniques de rehabilitació i mobilització de malalts´´. La formació, cofinançada en un 80% per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha anat a càrrec de l´empresa SERSA Formació i de la Fundació Pere Tarrés.

Un cop finalitzades aquestes accions formatives, el percentatge d´inserció laboral entre les persones que han seguit els cursos ha estat del 48%. En aquest sentit, les ofertes laborals han anat adreçades bàsicament a perfils professionals d´atenció domiciliària per a persones amb dependència.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^