Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament convoca una sessió informativa per presentar els nous equipaments i serveis de Can Boada
La sessió es portarà a terme el dijous 9 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic

Informa´t i opina sobre els nous equipaments i serveis de Can Boada

Equipaments Can Boada  Piscina Can Boada


L´àrea d´Urbanisme de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha organitzat per al proper dijous 9 de desembre una jornada informativa per presentar el projecte per a la dotació de nous equipaments i serveis a Can Boada. La sessió es portarà a terme al Centre Cívic El Gorg a partir de les 7 de la tarda.

L´objectiu de la jornada és informar als veïns i veïnes que hi assisteixin del projecte per a la dotació de nous equipaments i serveis a Can Boada, concretament a la parcel•la emplaçada entre els carrers Pica d´Estats, Montnegre, Montseny i Turó de l´Home. Un solar, actualment buit, de 9.891m2.

Aquest projecte, que contempla la construcció d´un centre comercial Sorli Discau, aparcaments, Mercat Municipal, piscina coberta, gimnàs, vestidors, aules polivalents, una de les quals es destinarà a les entitats veïnals de la zona..., respon a diversos objectius específics: cobrir dèficits d´espais detectats en els àmbits esportiu, educatiu i social; crear llocs de treball; dotar d´equipaments de qualitat els nous espais urbans on es concentra el creixement de la població; facilitar als ciutadans l´ús d´aquests espais, de manera que les persones disposin de més i millors serveis i assegurar la sostenibilitat futura d´aquests nous equipaments.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.12.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^