X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ofererirà un ampli programa d´activitats esportives durant la setmana blanca escolar

Setmana Blanca 2011Entre el 28 de febrer i el 4 de març de 2011 prop de 1.000 alumnes del municipi gaudiran d´una setmana de vacances. Aquesta setmana blanca, novetat del calendari escolar, suposa un problema a alguns pares que no saben què fer amb els nens. Per això, l´Ajuntament ha preparat un seguit de propostes que pretenen entretenir als més menuts i als joves i facilitar una sortida a les famílies que no poden conciliar els seu calendari laboral amb l´escolar. Així doncs, durant la setmana blanca la Regidoria d´Esports oferirà des d´Estades Esportives fins una sortida de cinc dies a la neu.


Activitats setmana blanca escolar 2011

  • Sortida a la neu adreçada a nens/es i joves de 10 a 18 anys: la sortida es farà a Puigcerdà del 28 de febrer al 4 de març. Durant aquests dies els joves podran practicar esports de neu (amb monitor) i participar en activitats d´oci complementàries. El preu de la sortida (tot inclòs) és de 294 euros per a les persones empadronades al municipi i de 364 euros per a la resta d´inscripcions. Les inscripcions per aquesta proposta ja estan obertes, per tant si hi esteu interessats, cal que us adreceu al Pavelló Municipal Toni Sors de dilluns a dijous de 15 a 18h i divendres de 9 a 12h.

  • Durant la setmana blanca escolar, a les tardes es continuaran oferint les activitats esportives extraescolars que es porten a terme habitualment al pavelló.

  • Estades Esportives adreçades a nens/es que cursen de P4 fins a 6è de primària: Aquesta activitat es farà en horari de matí, de 9 a 14h.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.12.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^