X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament i el Club de Futbol Santvicentí signen un conveni per l'ús del camp de futbol
Escut CF SantvicentíImatge inexistent - Imatge inexistent
L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Lluís Bisbal,  i el president del Club Futbol Santvicentí, Antoni Buch, han signat aquesta setmana un acord per tal de regular l'ús del Camp Municipal de Futbol. El conveni estableix que el Club Futbol Santvicentí podrà fer ús de les instal•lacions del camp (terreny, vestidors, lavabos, etc.) de forma gratuïta en totes les activitats contemplades en el pla d´ús i en els horaris d'entrenaments i competicions establerts, així com del local social annex al camp de futbol. També se li dóna al Santvicentí la concessió per continuar fent ús, durant aquesta temporada 2005-2006, de l´espai publicitari en les tanques que envolten el camp. El  CF Santvicentí es compromet a facilitar la convivència amb els altres possibles usuaris de la instal•lació i a respectar la decisió final de l´Ajuntament sobre el pla d´ús de cada temporada.


A l'Ajuntament li correspon la gestió directa de la instal•lació pel que fa a la consergeria, la neteja, conservació i funcionaments diaris del camp de futbol, de la zona de vestidors, de la graderia i del seu entorn. Així mateix serà l´Ajuntament qui aprovi el pla d´ús del camp municipal de cada temporada  i les modificacions que es puguin produir. També es farà càrrec de les reparacions ordinàries, les despeses d´aigua, gas i electricitat i de la contractació de l´assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els danys que pugui ocasionar l´ús de les instal•lacions.

L'acord tindrà validesa per a la temporada 2005-2006 i podrà ésser prorrogat automàticament cada temporada si qualsevol de les dues parts no el denuncia abans de data 1 de juny.

Publicat el 27.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^