X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les fèmines del Bàsquet 3 Viles gaudeixen en la final de la Lliga Catalana

Bàsquet femení 3 VilesReproduïm una crònica del Bàsquet 3 Viles, que va assistir al final de la Lliga Catalana Femenina.

"El Bàsquet 3 Viles, equips femenins, hem anat a veure la Final de la Lliga Catalana Femenina.

Avui (dimecres, 12 d'octubre) els equips femenins del Bàsquet Tres Viles hem anat a veure la final de la lliga Catalana Femenina entre la Uni Girona i el Cadí la Seu.

Hem quedat a les 10:00 al CAP de Sant Andreu de Llavaneres per agafar l'autocar direcció Girona.

Ens hem posat darrera la banqueta de a la Uni Girona i ràpidament les jugadores han començat a decantar-se cap la Uni Girona, tot i que els que ens agrada el Bàsquet hem gaudit dels 2 equips. Quins 2 equips!!!


Anava a començar el partit i s'ha fet la presentació, saltant a la pista uns equips femenins del CB Blanes, per donar la mà a les jugadores quan sortien a la pista. I tot seguit a 12 d'octubre ha sonat l'himne dels Segadors fent aixecar la gent dels seus seients.


Ha començat el partit i tot i agafar 10 punts d'avantatge la Uni Girona, la Seu ha anat reduint el desavantatge fins als 2 punts en l'últim minut per donar emoció, tot i que ha guanyat la Uni Girona.


Però el més bo estava per arribar, gràcies a unes gestions del nostre amic Frank, les pre-minis han sortit entre el 3r i el 4t quart a jugar un partidet, i ensenyar per les pantalles d'Esports 3 en directe, com juguen les nostres petites grans jugadores a tot CATALUNYA.


Un cop finalitzat de partit, les jugadores han anat a la pista per què les jugadores dels 2 equips firmessin autògrafs, i es fessin fotos amb elles.


Al final hem arribat a les 16:00.


Ha estat GENIAL i les nenes han gaudit del bàsquet de primer nivell en primera persona.


Gràcies Girona i Seu d'Urgell, sou MOLT GRANS!!!, i heu fet acostar una miqueta més el bàsquet a les nostres noietes."


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^