Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest diumenge, participa en la cadena humana de les quatre viles
Els gegants de Sant Vicenç amb la Cadena Humana per la Marató de TV3


Sant Vicenç, Llavaneres, Caldes i Arenys de Mar fan una crida a la població per participar en aquest acte solidari a benefici de la Marató de TV3.

La Marató 2011Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Arenys de Mar organitzen, aquest diumenge 4 de desembre, un acte solidari conjunt per recaptar fons per a la Marató de TV3. Es tracta de fer una gran cadena humana i unir la façana marítima d'aquestes quatre viles amb una finalitat solidària. Per participar-hi només cal fer una aportació d’un euro. L'organització fa una crida a la població dels quatre municipis implicats perquè se sumin a la cadena. A Sant Vicenç, el punt de trobada és al Passeig Marquès de Casa Riera, just en el límit amb Caldes, i cal anar vestits amb una samarreta o peça de roba (gorra, mocador...) vermella.

Entitats i ajuntaments dels quatre municipis s’han unit per organitzar una Cadena Humana el proper diumenge 4 de desembre que unirà gent el front marítim  dels quatre municipis. Aquesta cadena anirà des de la platja de la Musclera d'Arenys de Mar al Port Balís de Llavaneres.

La Cadena es formarà a partir de les 12 del migdia i cada persona portarà un distintiu (samarreta, mocador...) que serà de diferent color segons la població que representi. Els de Sant Vicenç caldrà que portin una samarreta o peça de roba de color vermell. Aquest esdeveniment inclou totes les edats, petits i grans, i fins i tot poden prendre-hi part persones amb mobilitat reduïda perquè la zona és accessible per a tothom.

Per a formar la Cadena Humana només s’ha de fer un donatiu (mínim) d’un euro que es destinarà al fons de La Marató, que cada any –i ja en fa 20- organitza Televisió de Catalunya (TV3) i que enguany es dedica a la Regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

El punt de trobada dels participants de Sant Vicenç serà al Ps. Marquès de Casa Riera, a les 11 del matí. Des d’aquet punt la representació santvicentina, encapçalada per la Colla de Geganters de la vila, sortirà en cercavila per trobar-se amb la resta de colles i persones participants a la plaça de les Barques de Caldes, on s'iniciaran els actes. Després de les 12, un cop finalitzada la Cadena Humana, hi haurà una ballada col·lectiva dels gegants dels quatre municipis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^