X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius

Nen a l'escolaEl Departament d´Ensenyament ha fet públiques les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2012-2013. La presentació de sol·licituds de preinscripció d'ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria (de P3 a 4t d'ESO) serà del 19 al 30 de març.

Des d'aquest enllaç  podeu consultar la informació relativa a la preinscripció escolar a Catalunya

Criteris de prioritat
En cas que en un centre hi hagi més demanda que oferta, regiran els criteris de prioritat que estableix la Generalitat, que puntuen el fet de residir a Sant Vicenç (30 punts) o la proximitat del lloc de treball dels pares o tutors (20), l'existència de germans al centre (40), la renda anual (10), les discapacitats (10), les famílies monoparentals (15) o les malalties cròniques (10), i si el pare, la mare, els tutors o els germans han estat escolaritzats al centre per al qual es presenta la sol·licitud (5).

Calendari de preinscripció i matriculació

  • Preinscripció
    • Presentació de sol·licituds: del 19 al 30 de març de 2012, ambdós inclosos (Es pot enviar per Internet fins a les 24 hores del dia 29 de març de 2012).
    •  Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 17 d'abril de 2012.
    • Sorteig públic per determinar l'ordenació de sol·licituds: 18 d'abril de 2012 a les 11 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament.
    • Termini per presentar reclamacions: 18, 19 i 20 d'abril de 2012.
    • Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació definitiva: 25 d'abril de 2012.
    • Publicació de l'oferta final: 11 de maig de 2012.
    • Publicació de les llistes d'alumnes admesos: 18 de maig de 2012.
  • Matrícula 
    • Segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'educació secundària obligatòria: del 4 al 8 de juny de 2012, ambdós inclosos.
    • Segon, tercer i quart curs d'educació secundària obligatòria o de confirmació de plaça assignada en cas de l'alumnat pendent de l'avaluació de setembre: del 25 al 29 de juny de 2012, ambdós inclosos.
    • Educació secundària obligatòria pendent de l'avaluació de setembre (matrícula extraordinària): del 7 al 13 de setembre de 2012, ambdós inclosos.

Les preinscripcions per als cursos de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers tindran lloc durant la primera quinzena del mes de maig. En aquest sentit i per al coneixement dels interessats, la llar d'infants municipal, farà una jornada de portes obertes el proper 21 d'abril, de 9.30 a 11.30h.

Pel que fa als cursos de Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, el període de preinscripció serà del 14 al 25 de maig.

NOTA:
La Regidoria d'Ensenyament recorda que, pel que fa a l'ensenyament obligatori, només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne. En aquesta sol·licitud, però, s'hi poden indicar peticions d´admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d´una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre. La sol·licitud de preinscripció (o el resguard si s'ha enviat per Internet) i la documentació s'ha de presentar el centre demanat en primer lloc (opció preferent).

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^