X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes alemanys visiten l'Ajuntament dins el programa d'intercanvi de l'Institut de Sant Vicenç

Visita escolars alemanysAhir a la tarda, un grup d'alumnes alemanys que participen en el programa d'intercanvi amb alumnes de l'IES de Sant Vicenç van visitar l'edifici consistorial, on van ser rebuts per l'alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i una representació del govern municipal, formada per les regidores d'Ensenyament, Mª Lluïsa Grimal, i de Joventut, Gemma Duran.

La Sala de Sessions es va quedar petita per acollir al nombrós grup de joves estudiants i els seus acompanyants, que van seguir amb atenció les paraules del director de l'IES de Sant Vicenç, Enric Torres, i les de l'alcalde, qui es va adreçar en alemany als convidats per donar-los la benvinguda i desitjar-los una bona estada entre nosaltres. L'alcalde també va adreçar unes paraules de felicitació als representants d'ambdós instituts per haver posat en marxa i donat continuïtat a aquest programa d'intercanvi d'alumnes.


Visita escolars alemanys   Visita escolars alemanys

L'acte va finalitzar amb un intercanvi de presents, la signatura en el Llibre d'Honor, un petit berenar de benvinguda i una foto de família a les portes de l'Ajunatment.

Visita escolars alemanys   Visita escolars alemanys


El programa d'intercanvi entre alumnes catalans i alemanys es realitza a través de l'IES de Sant Vicenç de Montalt i el centre Austauschschule alemany. Durant la seva estada a Catalunya, el grup ha visitat Barcelona, Girona, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

Visita escolars alemanys   Visita escolars alemanys

Els alumnes santvicentins i caldencs que participen en aquest programa d'intercanvi de l'institut marxaran a Alemanya la segona setmana del mes de maig, on realitzaran part del treball de síntesi que tracta l'holocaust i la repressió.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^