X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Què és la Carpeta Personal de la Salut?

Logo Carpeta Personal de SalutLa Carpeta Personal de Salut (CPS) és un espai digital personal, en un entorn tecnològic segur, que posa al vostre abast les dades disponibles i més rellevants referents a la vostra salut per tal que pugueu  accedir-hi i consultar-les en tot moment de forma ordenada i classificada i des de qualsevol lloc a través d’Internet.

La Carpeta Personal de Salut conté la informació generada durant els actes assistencials que hagin tingut lloc en algun dels centres que formen part del Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT). Aquesta informació ha de ser publicada pels centres a la carpeta per tal que els pacients la puguin visualitzar i consultar.

Hi podreu consultar qui és el vostre metge o metgessa, el informes mèdics dels darrers anys, la medicació que esteu prenent i la vostra recepta electrònica, les vacunes que us han posat o el Centre d’Atenció Primària on us atendran. Progressivament s'aniran incorporant nous serveis i prestacions.
Cada persona té accés a les seves dades de forma única i exclusiva, per mitjà de mecanismes de certificació digital de la seva identitat i a través d’internet.

Per poder consultar les vostres dades mèdiques cal que disposeu de:

  • Targeta Sanitaria Individual de la Seguretat Social. Les dades mèdiques de la CPS fan referència als informes mèdics de què disposen els diferents serveis del sistema sanitari públic.
  • Certificat digital oficial, en aquest cas el DNI electrònic o l’idCat, que garanteixen que pugueu fer la consulta a les vostres dades sanitàries de forma segura i confidencial a través d’internet.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^