X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la 4a Mostra d'Entitats
La Mostra se celebrarà el proper 26 de maig

4a Mostra d'EntitatsLa 4a Mostra d'Entitats de Sant Vicenç, que se celebrarà el proper 26 de maig, vol repetir l'èxit de la darrera edició del 2010, en què va rebre centenars de visitants. Per aquest motiu, entitats i Ajuntament han treballat conjuntament durant els darrers mesos per polir els detalls i millorar alguns aspectes. D'aquesta manera, s'ha acordat instal·lar de nou el recinte firal a l'Av. Toni Sors i mantenir l'horari de les cinc de la tarda i fins les nou del vespre.

A partir de les 10 de la nit, se celebrarà un sopar popular i, tot seguit, el ball fi de festa que servirà per abaixar el teló de la 4a Mostra d´Entitats. La principal novetat d'enguany radica precisament en el sopar, ja que serà el restaurant local, Esto es México, l'encarregat de preparar i servir el menú. Per la seva banda, el Bar de la Piscina s'ocuparà del servei de cafès i bar durant el sopar i el ball.

Us recordem que podeu comprar els tiquets pel sopar a l'Ajuntament, del 17 al 21 de maig, de 9 del matí a 2 del migdia. Hi haurà menú d'adults (10 euros) i menú infantil (5 euros).

Mostra d'EntitatsSant Vicenç compta amb moltes associacions i entitats de caire molt divers. El teixit associatiu del municipi és molt ric i dinàmic, testimoni del gran interès dels santvicentins i santvicentines d´implicar-se activament en els assumptes locals. Prova d'això és l'apretat calendari d'activitats que hi ha durant tot l'any. Una agenda, però, que a vegades dificulta el coneixement més ampli de les diferents entitats i associacions per part de la ciutadania.

Mostra d'EntitatsPer aquest motiu i per facilitar els canals de relació amb la societat civil, s'organitza cada dos anys la Mostra. Es fa conjuntament entre Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, i entitats, amb l'objectiu d'enfortir el lligam, enriquir la dinàmica i mostrar l'extensa oferta de projectes. És alhora una oportunitat d´oferir una tribuna per a molts d´aquells col·lectius que tenen dificultats per arribar a la gent. D'altra banda, també es pretén potenciar les relacions i la comunicació entre les entitats, per tal de crear un espai comú de diàleg i de participació.

Mostra d'EntitatsA l'Av. Toni Sors, espai on s'ha consolidat la Mostra, les entitats, i també l'Ajuntament, oferiran als seus estands informació de la seva activitat quotidiana, mentre per l'escenari i altres espais alternatius s'aniran succeint les actuacions en directe, les exhibicions, els tallers, els jocs, els inflables... En definitiva, una programació molt representativa de la vida associativa de Sant Vicenç.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^