X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxits del Club Bàsquet 3 Viles


El Sènior Femení ja és equip de Segona Catalana i les jugadores del Júnior Femení, on juguen les santvicentines Janna Doménech i Sílvia Solà, són subcampiones de Catalunya de nivell A.

Campionat bàsquet 3 VilesReproduïm l'article que ens ha fet arribar el Club Bàsquet 3 Viles, recollint els èxits de les jugadores dels equips sènior femení i júnior femení. Enhorabona a les jugadores, a l'equip tècnic i al club.


"Aquest cap de setmana ha estat increïble!

Les noies del Junior Femení s'han proclamat subcampiones de Catalunya, de nivell A. Després de classificar-se per a la final a 4, guanyant en uns quarts de final espectaculars, havíem de jugar contra el Círcol Catòlic de Badalona, equip contra el qual havíem perdut dues vegades. Contra pronòstic, i després d'un gran partit de les nostres jugadores, van guanyar: ja estaven a la final.

La final ha estat el mateix diumenge contra l'equip que organitzava la final a quatre, el Viladecans. I tot esforçar-se al màxim, no han pogut guanyar, però han quedat subcampiones per primera vegada, en la curta història del nostre club. Gràcies noies, heu fet història!
A més, el Sènior Femení ja fa 2 setmanes que ha pujat a Segona Catalana per primer cop des que es va formar el Club.

El Pre-mini Femení han quedat campiones de Nivell A-2, siguent el millor equip de pre-mini femení de tot el Maresme amb diferència.

El Infantil femení ha quedat primer del seu grup de Nivell D."

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^