X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'activa tot l'engranatge de la participació ciutadana

Audiència públicaEl Centre Cívic El Gorg va estar l’escenari de la presentació pública dels pressupostos municipals per al 2013 i del Pla d’Actuació Municipal (PAM). Prop d’una quarantena de persones, amb una nodrida representació del Consell de Vila, van decidir participar en aquesta sessió, en la qual també es va presentar l’Agenda de Participació 2013.

Durant l’audiència, diferents veïns i veïnes van poder exposar els seus dubtes i fer les seves aportacions.

Lluís Bisbal, que és responsable de la cartera de Gestió Econòmica, va ser l’encarregat de presentar la proposta dels pressupostos municipals per al 2013, que es durà a aprovació pel Ple el proper 20 de desembre. El pressupost per al 2013 ascendeix a 7.154.147 euros, 335.000 menys que en l’exercici de 2012.

La segona part de la sessió es va dedicar a explicar l’Agenda de Participació, detallant els cinc temes sobre els quals es preveu dur a terme algun tipus de procés participatiu aquest 2013, i quins són els objectius principals que el govern municipal s’ha marcat com a prioritaris i en els quals es treballarà durant el present mandat. El 1r tinent d’alcalde, Amadeu Clofent, es va ocupar de presentar aquest bloc.

La sessió, tutelada per un responsable de l’empresa Espai Públic -que es paga a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona- va finalitzar amb un torn obert de paraules, en el qual primer va poder participar la ciutadania i després els representants dels cinc grups municipals.

Aquesta audiència pública ha servit per fer més transparent i permeable la gestió municipal i perquè la ciutadania participi de forma activa en la construcció de nous models d’entesa entre els veïns i l’administració.

Agenda de Participació 2013

  • Elecció del nom de l’Institut
  • Incorporació de zones blaves a Can Boada
  • Creació del Consell Escolar Municipal
  • Millora del parc dels Germans Gabrielistes: lleure i natura
  • Estudi de les possibilitats d’agermanament amb algun municipi


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^