X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jove, si no tens feina: Activa't!
Inscripcions obertes fins al 10 de març

Brigada MunicipalLa Regidoria de Promoció econòmica, mitjançant el Servei Local d’Ocupació, coordina el programa JOVE ACTIVA’T de formació i ocupació, adreçat a joves del municipi entre 16 i 25 anys que no hagin finalitzat la ESO.

Entre els mesos de març i desembre d’enguany, un total de 15 joves podran participar en aquest programa finançat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Aquest programa de caràcter innovador combina accions de formació, experiència laboral i orientació professional en un sector generador d'ocupació al municipi i a la comarca com és la jardineria, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral i el retorn al sistema educatiu dels joves participants.

Es tracta d’una actuació en la qual hi treballaran de manera transversal diferents àrees de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, com Benestar Social, Joventut, Ensenyament, Ocupació i Obres i Serveis. Aquesta última col·laborarà, impartint les 500 hores de pràctiques professionalitzadores que es realitzaran a espais i parcs municipals.

Les classes teòriques es duran a terme del 18 de març al 15 de maig, de 10 del matí a 1 del migdia, al Centre Cívic El Gorg.

Si esteu interessats/des us hi podeu inscriure fins al 10 de març, omplint aquest FORMULARI

Per a més informació:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^