X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa el 1r Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme
Dimecres 20 de març, de 9 a 13:15h, al Teatre Monumental de Mataró


El Consell Comarcal del Maresme organitza el I Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre aquest col·lectiu. Aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme i del Departament d'Ensenyament.

Fòrum JovesEl Servei d'emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme ha informat als ajuntaments de la comarca que el proper 20 de març, a les 9 del matí, tindrà lloc el 1r Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme, concretament, al Teatre Monumental de Mataró.

Aquesta trobada de joves de tota la comarca té per objectiu fomentar l'esperit emprenedor amb tot un seguit d'intervencions d'emprenedors d’èxit, petites actuacions teatrals, escenes amb música.... La idea ha estat trobar un espai agradable per els joves on fer-los reflexionar sobre la importància de tenir i treballar actituds emprenedores.

Les places són limitades i s'hi poden inscriure tots els joves (fins els 30 anys) i totes les persones que tinguin un interès especial en el món de l'emprenedoria jove. L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia.

Clicant AQUÍ, us hi podeu inscriure i trobareu també informació detallada de la jornada. 

Programa 1r Fòrum joves

Programa 1r Fòrum joves

Fitxer: Programa_1r._forum_joves_emprenedors.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 293.03 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^