Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Medi Ambient fomenta el compostatge casolà

AutocompostatgeLa Regidoria de Medi Ambient ha engegat una campanya per fomentar la pràctica del compostatge casolà o autocompostatge dels residus orgànics que provenen de les nostres cuines i dels nostres jardins. Fins al moment, s’han instal·lat, de manera gratuïta, més d’una cinquantena de compostadors ens llars del municipi i horts urbans.

Amb aquesta campanya es pretén reduir la quantitat de residus que van a les plantes de tractament, gestionant-los en origen per obtenir “compost”, un producte de gran valor ecològic i econòmic  per als nostres jardins i plantes.

Durant aquest mes d’abril, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està realitzant visites als domicilis que fan ús dels compostadors casolans cedits per la Regidoria de Medi Ambient amb la finalitat de justificar davant de l’Agència de Residus de Catalunya el correcte funcionament i rendiment dels mateixos.

Us recordem que practicar l’autocompostatge de manera correcta comporta poder beneficiar-se d’una bonificació en la taxa d’escombraries. Si esteu interessats/de en el compostatge casolà, podeu adreçar-vos a la Regidoria de Medi Ambient que us facilitarà tota la informació necessària i posarà a la vostra disposició un compostador completament gratuït.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^