X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Curs de Director/a d´Activitats de Lleure Infantil i Juvenil
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té obertes les inscripcions per participar en un curs dedicat a l'educació en el lleure, que es farà al Centre Cívic El Gorg a  partir del 31 de març i fins el 17 de juny, i que ha estat organitzat conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica. Les classes s'impartiran els divendres  de 15.00 a 19.00h i els dissabtes de 9.30h a 13.30h.
Per a més informació i tràmit de les inscripcions cal adreçar-se a:
  • Ajuntament Sant Vicenç de Montalt, Tel: 93 791 05 11
  • Centre de Joventut “Cau Jove” (tardes), Tel: 93 791 34 79
  • Centre Cívic “El Gorg”, Tel: 93 791 07 09
A partir d'una metodologia activa i participativa treballarem els àmbits en els quals es desenvolupa la tasca de responsable d´una entitat d'esplai, d'una colònia, d'un campament...(àmbit sociopolític, d'organització i gestió, psicopedagògic i d'activitat de vacances).

Per apuntar-s´hi cal:

  • Tenir 23 anys, acreditar experiència suficient com a monitor i posseir el títol de batxillerat superior o equivalent.
  • Estar titulat com a monitor o acreditar experiència.
  • Ser mestres o diplomats en carreres d´educació i acreditar experiència.
Aquest curs consta de 108h lectives, que s´hauran de complementar amb 62h de mòduls d´aprofitament per poder obtenir el títol de director/a, i de 175 h pràctiques. El preu del curs és de 180€, tot i que els empadronats a Sant Vicenç de Montalt només hauran de pagar 165€. Les 62h del Bloc d´Aprofundiment no s´inclouen en aquest preu. Els mestres, educadors socials, llicenciats en carreres d´educació i tècnics superiors en educació infantil, integració social i animació sòciocultural només hauran de fer les 108h lectives, més les 175h pràctiques i la memòria corresponent.

El títol que s´obtindrà després d´aprovar tant la part lectiva com pràctica és: Diploma de Director/a d´Activitats de Lleure Infantil i Juvenil atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Els cursos de directors/es estan reconeguts com a crèdits de lliure elecció per la majoria d´universitats catalanes.

Publicat el 24.02.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^