Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Teatre a veure “Rubianes, Solamente. Antologia"
Les entrades es poden adquirir fins el 15 de març al Centre Cívic pel preu de 22 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 20:00h del 24 de març (l´obra comença a les 22:00h).
La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, el divendres 24 de març, una nova sortida en grup al Club Capitol de Barcelona per veure l'obra “Rubianes, Solamente. Antologia", dirigida i interpretada per Pepe Rubianes.

Quantes temporades porta Rubianes en cartellera? Vuit, deu... El més increïble és que continuï omplint el teatre, penjant cada dia el cartell de “no hi ha entrades”. I és que Rubianes en té prou amb ell mateix sobre l´escenari per fer riure al públic. Aquest nou espectale recull 60 històries, algunes convertides en clàssics del seu repertori i altres de nova creació, que pretenen provocar en l´espectador la rialla per mitjà de la gesticulació i la paraula.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^